Corona-viruset och Stora Sociala Företagsdagen

Många publika evenemang har tvingats ställa in på grund av det nya corona-viruset. Just nu finns det även nya strikta regler kring hur många personer som får vistas på samma plats samtidigt.

Hur kommer det att påverka Stora Sociala Företagsdagen 2020?

Vi kör på som planerat! Självklart håller vi oss uppdaterade kring läget och hur situationen utvecklas under våren och sommaren. Om vi ändå tvingas ställa in evenemanget på grund av risken för smittspridning kommer vi att kontakta alla besökare och medverkande.

Vågar jag boka biljett?

Ja! Missa inte att ta del av vårt Early Bird-erbjudande! Om evenemanget blir inställt så är vi skyldiga att återbetala biljetterna. Däremot är det, precis som förra året, inte möjligt att avboka en biljett om evenemanget ändå kommer att äga rum.

Boka biljett här

Se de hittills avslöjade talarna för 2020