Om Stora Sociala Företagsdagen

om stora sociala företagsdagen

Stora sociala företagsdagen – det största arrangemanget i Sverige för företag och organisationer som vill ta socialt ansvar genom affärer. Hur kan vi använda företagande och affärer för att möta nutidens utmaningar – socialt, miljömässigt och ekonomiskt?

6 oktober 2020 — Boka biljett eller utställarplats här!

Det är åttonde året som arrangemanget går av stapeln. I år är temat finansiering; Innovation – Investment – Impact

Corona-viruset – hur tänker vi inför hösten? Läs mer här.


Hitta hit!

I år kommer vi att vara på Folkets Hus i Göteborg! Hitta hit! Läs gärna mer om tillgängligheten i lokalerna.

För vem?

För dig som är nyfiken på eller djupt involverad i, socialt företagande. För dig som vill göra skillnad genom att välja leverantörer som har samhälls- och eller miljönytta som främsta drivkraft.

Du kan vara företagsledare eller arbeta i offentlig sektor, eller du kan vilja starta ett företag utifrån ovan nämnda drivkrafter. Kanske är du redan en social entreprenör, eller en aktör som stöttar socialt företagande? Mångfalden bland deltagarna är sociala företagsdagens styrka. Konceptet med mässa, workshops och många korta programpunkter gör att det finns något att hämta för alla.

Arrangörer

Huvudarrangör är Coompanion tillsammans med Skoopi (de sociala företagens intresseorganisation), Västra Götalandsregionen, Region Halland, Tillväxtverket,  CSR Västsverige och Social Resursförvaltningen Göteborgs stad.

Vill din organisation också vara en av arrangörerna och medfinansiera arrangemanget kontakta Ebba Westerberg, projektledare, tel 031-704 38 23.

Partners stora sociala företagsdagen 2020